Szkolenia specjalistyczne
Szkolenia HACCP, z norm ISO, BRC, IFS i wiele innych!
Wybieraj z szerokiej gamy szkoleń dla branży spożywczej. Na pewno znajdziesz coś dla Twojej firmy, zwłaszcza, że… Nasza oferta nie kończy się na tym katalogu!
Dowiedz się więcej – zadzwoń: 784 190 335
Szkolenia HACCP
System HACCP (ang. Hazard Analysis and Critical Control Points System), czyli System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli, to podstawowy system dbania o bezpieczeństwo żywności w Twojej firmie. To właśnie te normy będzie kontrolował sanepid, gdy pojawi się u Ciebie.
Abyś mógł prowadzić swoją działalność i spać spokojnie, zadbaj o najlepsze kwalifikacje Twoich pracowników i dowiedz się, jakie procedury warto wdrożyć w Twoim zakładzie.
Szkolenia z norm ISO
Normy ISO to międzynarodowe systemy powiązanych ze sobą procedur, które gwarantują bezpieczną produkcję i przetwarzanie żywności. Zawierają w sobie również standardy wynikające z systemu HACCP i są z nim połączone.
Spełnienie tych norm będzie Ci potrzebne zarówno po to, by sprzedawać swoje produkty poza granicami Polski, jak i nie martwić się o kontrole Sanepidu.
Szkolenia z systemów: BRC i IFS
Normy ISO to międzynarodowe systemy powiązanych ze sobą procedur, które gwarantują bezpieczną produkcję i przetwarzanie żywności. Zawierają w sobie również standardy wynikające z systemu HACCP i są z nim połączone.
Spełnienie tych norm będzie Ci potrzebne zarówno po to, by sprzedawać swoje produkty poza granicami Polski, jak i nie martwić się o kontrole Sanepidu.
- Wymagania normy BRC Storage & Distribution
- Produkcja bezpiecznych opakowań do żywności
- Auditor Wewnętrzny Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności w obszarze BRC i IFS
- Kierunki zmian w wymaganiach IFS
- Przegląd monitoringu środowiska
- BRC Food – wymagania i zagrożenie
- Sytuacje kryzysowe, Food defence i zapobieganie fałszowaniu żywności
Szkolenia dziedzinowe
Dowiedz się wszystkiego na temat, który Cię interesuje i rozwiń swoją firmę.
Zyskaj wykwalifikowaną kardę, zmniejsz koszty i podkręć zyski. Pamiętaj, rozwój to inwestycja!
- Ubój i dobrostan zwierząt – szkolenie teoretyczne w zakresie określonym w art. 7 ust. 2 rozporządzenia nr 1099/2009
- Dobrostan zwierząt w świetle obowiązujących przepisów prawnych
- Zagrożenie mikrobiologiczne Listeria monocytogenes w produkcji żywności pochodzenia zwierzęcego
- Substancje dodatkowe, aromaty dymu wędzarniczego i enzymy w środkach spożywczych pochodzenia zwierzęcego – zasady stosowania i kontroli wg przepisów Unii Europejskiej
- Kontroler jakości
- Pobieranie próbek żywności pochodzenia zwierzęcego oraz próbek środowiskowych zgodnie z wymaganiami
- Pasze oraz żywność bez GMO w świetle obowiązujących przepisów prawnych. Znakowanie żywności i pasz jako wyprodukowanych bez GMO
- VLOG – standard dla żywności bez GMO, wymagania prawne
- Analiza przenoszenia COVID a higiena procesów produkcji
- Audit drugiej strony – Zarządzanie dostawcami w obszarze branży spożywczej – Auditowanie i ocena
- Znakowanie żywności – praktyczna interpretacja obowiązujących wymagań prawnych
- Kultura bezpieczeństwa żywności
- Regulacje prawne dotyczące GMO oraz alergenów w żywności
Potrzebujesz czegoś bardziej spersonalizowanego?
Przygotujemy indywidualny program szkoleniowy, specjalnie dla Twojej firmy!
A może chciałbyś o coś dopytać? Zadzwoń do nas Porozmawiajmy o Twoim biznesie.