Kierunki zmian w wymaganiach IFS
Ze szkolenia dowiesz się: co zmieniło się w standardzie IFS 7, w jakim kierunku rozwija się ten standard, jak dostosować Twoją firmę do zachodzących zmian.
Czytaj więcejZe szkolenia dowiesz się: co zmieniło się w standardzie IFS 7, w jakim kierunku rozwija się ten standard, jak dostosować Twoją firmę do zachodzących zmian.
Czytaj więcejZe szkolenia dowiesz się: jaka jest rola i znaczenie auditów wewnętrznych w Twojej firmie, jak udoskonalić proces auditu, na jakie trudności mogą natknąć się auditorzy i jak sobie z nimi poradzić.
Czytaj więcejZe szkolenia dowiesz się: jakie są wymagania IFS PACsecure i jak zastosować je w Twojej firmie, jakie są różnice pomiędzy standardem IFS a PN-EN 15593:2010 i ISO/TS 22002-4:2013, jakie wymagania prawne musisz spełnić w odniesieniu do etykietowania, wszystkiego o wymogach dla materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością oraz przepisach […]
Czytaj więcejZe szkolenia dowiesz się: jakie są wymagania normy BRC Storage & Distribution v.3, jak wdrożyć je w Twojej firmie.
Czytaj więcejZe szkolenia dowiesz się: jakie są aktualne regulacje prawne, dotyczące stosowania GMO i alergenów w produktach spożywczych, jakie są ich dopuszczalne ilości dla Twoich produktów, jak znakować i etykietować Twoje towary, jak specyficzne warunki produkcji mogą wpływać na alergeny, jakie są zasady kontroli zanieczyszczeń chemicznych i fizycznych produktów, jak postępować […]
Czytaj więcejZe szkolenia dowiesz się: jakie są wymagana prawne dotyczące znakowania żywności, jak interpretować normy z tego zakresu, jaka odpowiedzialność na Tobie ciąży i jak wygląda nadzór oraz kontrola w zakresie znakowania żywości, jakie informacje o Twoich produktach musisz przekazać konsumentom zgodnie z obecnymi wymogami prawnymi.
Czytaj więcejZe szkolenia dowiesz się: jak zarządzać Twoimi dostawcami zewnętrznymi, jak przeprowadzić audit i ocenę Twoich dostawców zewnętrznych, jakie trudności mogą wystąpić podczas auditu dostawców i jak radzić sobie w tych sytuacjach.
Czytaj więcejZe szkolenia dowiesz się: co to jest bezpieczeństwo żywności w ujęciu systemowym, co oznaczają: food crime, food defense i food fraud, na jakim poziomie jest w Twojej firmie świadomość skuteczności systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności, jaka jest Twoja rola (jako kadry kierowniczej / zarządczej) w zarządzaniu systemem bezpieczeństwa żywności, jak rozwinąć […]
Czytaj więcejZe szkolenia dowiesz się: co zrobić w sytuacji zagrożenia epidemiologicznego związanego z Covid-19, jakie procedury zabezpieczające obszar zarządzania zakładem możesz wdrożyć, jakie działania korygujące możesz podjąć w swojej firmie, jak przeprowadzić analizę ryzyka, jakie są aktualne wytyczne GIS i IW w zakresie przeciwdziałania Covid-19.
Czytaj więcejZe szkolenia dowiesz się: co to jest GMO i jak je wykrywać, na czym polega standard VLOG i jak go wdrożyć w Twojej firmie, jakie są zależności dostaw surowców i jakie wymogi powinny spełniać zgodnie z założeniami VLOG, jak wygląda schemat certyfikacji w standardzie VLOG, jak zaplanować audyt na zgodność […]
Czytaj więcej