Produkcja bezpiecznych opakowań do żywności

07 lip 2022

Ze szkolenia dowiesz się: jakie są wymagania IFS PACsecure i jak zastosować je w Twojej firmie, jakie są różnice pomiędzy standardem IFS a PN-EN 15593:2010 i ISO/TS 22002-4:2013, jakie wymagania prawne musisz spełnić w odniesieniu do etykietowania, wszystkiego o wymogach dla materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością oraz przepisach […]

Czytaj więcej

Regulacje prawne dotyczące GMO oraz alergenów w żywności

07 lip 2022

Ze szkolenia dowiesz się: jakie są aktualne regulacje prawne, dotyczące stosowania GMO i alergenów w produktach spożywczych, jakie są ich dopuszczalne ilości dla Twoich produktów, jak znakować i etykietować Twoje towary, jak specyficzne warunki produkcji mogą wpływać na alergeny, jakie są zasady kontroli zanieczyszczeń chemicznych i fizycznych produktów, jak postępować […]

Czytaj więcej

Kultura bezpieczeństwa żywności

07 lip 2022

Ze szkolenia dowiesz się: co to jest bezpieczeństwo żywności w ujęciu systemowym, co oznaczają: food crime, food defense i food fraud, na jakim poziomie jest w Twojej firmie świadomość skuteczności systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności, jaka jest Twoja rola (jako kadry kierowniczej / zarządczej) w zarządzaniu systemem bezpieczeństwa żywności, jak rozwinąć […]

Czytaj więcej

Analiza przenoszenia COVID a higiena procesów produkcji

07 lip 2022

Ze szkolenia dowiesz się: co zrobić w sytuacji zagrożenia epidemiologicznego związanego z Covid-19, jakie procedury zabezpieczające obszar zarządzania zakładem możesz wdrożyć, jakie działania korygujące możesz podjąć w swojej firmie, jak przeprowadzić analizę ryzyka, jakie są aktualne wytyczne GIS i IW w zakresie przeciwdziałania Covid-19.

Czytaj więcej
1 2 3 4 5