Regulacje prawne dotyczące GMO oraz alergenów w żywności

Zapytaj o szkolenie

To szkolenie jest dla Ciebie, jeżeli:

Zajmujesz się produkcją żywności.

Ze szkolenia dowiesz się:

  • jakie są aktualne regulacje prawne, dotyczące stosowania GMO i alergenów w produktach spożywczych,
  • jakie są ich dopuszczalne ilości dla Twoich produktów,
  • jak znakować i etykietować Twoje towary,
  • jak specyficzne warunki produkcji mogą wpływać na alergeny,
  • jakie są zasady kontroli zanieczyszczeń chemicznych i fizycznych produktów,
  • jak postępować z surowcami, przygotowywać, obrabiać i pakować Twoje produkty,
  • na co zwrócić uwagę w Twoich obszarach magazynowych.

Jakość potwierdzona przez

nasze certyfikaty

Zapytaj o szkolenie

Jeśli masz pytania lub wątpliwości dotyczące szkolenia, napisz do nas. Odpowiemy na wszystkie Twoje pytania.