Substancje dodatkowe, aromaty dymu wędzarniczego i enzymy w środkach spożywczych pochodzenia zwierzęcego – zasady stosowania i kontroli wg przepisów Unii Europejskiej

Zapytaj o szkolenie

To szkolenie jest dla Ciebie, jeżeli:

Chcesz spełniać wysokie standardy norm Unijnych dotyczących produkcji żywności i ułatwić sobie wejście na rynki zagraniczne.

Ze szkolenia dowiesz się:

  • z jakimi substancjami, aromatami i enzymami w środkach spożywczych pochodzenia zwierzęcego możesz zetknąć się w Twojej branży,
  • jak je stosować w Twojej firmie,
  • jak kontrolować ich ilość i jakość w procesie produkcji, by spełnić wymogi przepisów UE.

Jakość potwierdzona przez

nasze certyfikaty

Zapytaj o szkolenie

Jeśli masz pytania lub wątpliwości dotyczące szkolenia, napisz do nas. Odpowiemy na wszystkie Twoje pytania.